Doorgaan naar content

Hulp nodig? Contacteer ons geheel vrijblijvend per e-mail of telefonisch.

Hoeveel kost het inhuren van een detective?

De kost van het inhuren van een privédetective hangt van af van verschillende factoren, zoals de aard en complexiteit van het dossier, de duurtijd, de locatie(s) en de in te zetten personen, middelen en methoden.

Tarieven Athena Detectives

  • Uurtarieven: vanaf € 50 tot 140 per uur

  • Verplaatsingsvergoeding: € 0,90/km

  • Mogelijke onkosten zoals horecakosten, parking, inkomkosten, openbaar vervoer, enzoverder. De mogelijkheid van deze extra kosten wordt met u besproken tijdens het intakegesprek.

Al deze tarieven zijn exclusief btw en starten bij vertrek aan kantoor tot aankomst aan het kantoor. Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis offerte op maat.

Discretie verzekerd

Gratis intakegesprek

In rechte bruikbaar

Jarenlange ervaring

Vraag uw gratis intakegesprek aan

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intakegesprek en een van onze privédetectives overloopt samen met u de mogelijkheden. Verkiest u dat het contact verloopt met een vrouwelijke detective of liever een man? Wij houden rekening met uw wensen.

Belt u ons liever zelf?

Bel ons op +32 (0)493 93 00 93

Stuur ons een e-mail

info@athena-detectives.be

Actief in België én buurlanden

Athena Detectives is actief in gans België maar ook in buurlanden zoals Nederland, Groothertogdom Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Ons detectivekantoor is wettelijk vergund vanuit het Ministerie van Binnenlandse Zaken om het beroep van privédetective te mogen uitoefenen in België. Athena Detectives beschikt trouwens ook over een Nederlandse vergunning. Onze vaststellingen zijn hierdoor ook in Nederland rechtsgeldig.

Onze werkgebieden: Aalst - Antwerpen - Brugge - Brussel - Dendermonde - Diksmuide - Genk - Gent - Geraardsbergen - Hasselt - Ieper - Knokke - Kortrijk - Leuven - Lier - Lokeren - Mechelen - Oostende - Oudenaarde - Roeselare - Ronse - Sint-Niklaas - Torhout - Waregem

Vraag vrijblijvend uw offerte aan of laat een bericht na met vraag om u op te bellen en u ontvangt binnen de 24u een reactie van ons