Doorgaan naar content

Hulp nodig? Contacteer ons geheel vrijblijvend per e-mail of telefonisch.

Detective voor particulieren

Athena Detectives heeft ervaring met heel uiteenlopende situaties en ons kantoor is gespecialiseerd in langdurige observaties en het discreet schaduwen van personen. Hebt u een conflict, geschil of bevindt u zich in een problematische situatie? Athena Detectives gidst u met gericht advies op maat van uw noden en budget en wij verzamelen het nodige bewijsmateriaal dat volledig wettelijk is.

Discretie verzekerd

Gratis intakegesprek

In rechte bruikbaar

Jarenlange ervaring

Als particulier kunt u Athena Detectives inhuren voor:

 • Bewijzen van ontrouw

 • Vaststelling overspel met gerechtsdeurwaarder

 • Betwisting onderhoudsgeld/herziening onderhoudsgeld

 • Kostendelend samenwonen met een nieuwe partner aantonen

 • Voorhuwelijks onderzoek

 • Controle omgangsregeling kinderen

 • Controle tijdsgebruik tijdens de uitoefening van de omgangsregeling

 • Aanvechten van co-ouderschap

 • Alimentatie voor de kinderen

 • Bewijs verzamelen van stalking

 • Moraliteitsonderzoek

 • Erfenisplanning/erfenisbejaging

Vraag uw gratis intakegesprek aan

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intakegesprek en een van onze privédetectives overloopt samen met u de mogelijkheden. Verkiest u dat het contact verloopt met een vrouwelijke of mannelijke detective? Wij houden rekening met uw wensen.

Wil je liever zelf bellen?

Bel ons op +32 (0)493 93 00 93

Stuur ons een e-mail

info@athena-detectives.be

Werkwijze Athena Detectives

Athena Detectives is een detectivekantoor in België met jarenlange ervaring in het werkveld. Wij adviseren u met onze ervaring en strategisch inzicht bij de aanpak van uw probleem of conflict.

01. Intake

U contacteert Athena Detectives voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek met een van onze privédetectives in uw regio. Tijdens dit gesprek luisteren wij naar uw probleem en kunt u vragen aan ons stellen. Indien u met ons detectivekantoor wenst samen te werken, stellen wij een overeenkomst op waar onze opdracht concreet in staat omschreven en waarin onze tarieven duidelijk staan vermeld.

02. Observatie

Wij voeren de detectiveopdracht uit en koppelen tussentijds naar u terug. Na elke interventie ontvangt u van ons een overzicht van de verrichte prestaties en kosten. Wij staan garant voor flexibiliteit indien de werkwijze dient te worden aangepast of indien er snel moet worden geschakeld.

03. Eindrapport

Op het einde van onze opdracht ontvangt u van ons een eindrapport met: een beschrijving van de verrichte activiteiten, met vermelding van de data, plaatsen en uren waarop die activiteiten zijn verricht; een nauwkeurige berekening van de bezoldiging en de kosten per detective; en de overtuigingsstukken die de detective in het kader van zijn of haar opdracht heeft verzameld. Deze informatie wordt niet aan derden bekend gemaakt.

Actief in België én buurlanden

Athena Detectives is actief in gans België maar ook in buurlanden zoals Nederland, Groothertogdom Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Ons detectivekantoor is wettelijk vergund vanuit het Ministerie van Binnenlandse Zaken om het beroep van privédetective te mogen uitoefenen in België. Athena Detectives beschikt trouwens ook over een Nederlandse vergunning. Onze vaststellingen zijn hierdoor ook in Nederland rechtsgeldig.

Onze werkgebieden: Aalst - Antwerpen - Brugge - Brussel - Dendermonde - Diksmuide - Genk - Gent - Geraardsbergen - Hasselt - Ieper - Knokke - Kortrijk - Leuven - Lier - Lokeren - Mechelen - Oostende - Oudenaarde - Roeselare - Ronse - Sint-Niklaas - Torhout - Waregem

Vraag vrijblijvend uw offerte aan of laat een bericht na met vraag om u op te bellen en u ontvangt binnen de 24u een reactie van ons