Doorgaan naar content

Hulp nodig? Contacteer ons geheel vrijblijvend per e-mail of telefonisch.

Onze werkwijze

Tijdens dit intakegesprek geven wij op basis van de door u aangereikte informatie advies met betrekking tot de mogelijkheden en kostprijs daarvan. De eindbeslissing omtrent de gewenste strategie ligt echter steeds bij u. Het intakegesprek is volledig vrijblijvend, u beslist of u een detective wenst in te huren of niet.

Athena detectives inhuren

Vraag vrijblijvend uw offerte aan of laat een bericht na met vraag om u op te bellen en u ontvangt binnen de 24u een reactie van ons detectivebureau. Dit is volledig vrijblijvend en de keuze om al dan niet een privédetective in te huren, ligt steeds volledig bij u.

Nam u reeds een advocaat onder de arm? U kunt het contact met ons ook via hem of haar laten verlopen. Wij werken frequent samen met advocatenkantoren en gerechtsdeurwaarders.

Discretie verzekerd

Gratis intakegesprek

In rechte bruikbaar

Jarenlange ervaring

Actief in België én buurlanden

Athena Detectives is actief in gans België maar ook in buurlanden zoals Nederland, Groothertogdom Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Ons detectivekantoor is wettelijk vergund vanuit het Ministerie van Binnenlandse Zaken om het beroep van privédetective te mogen uitoefenen in België. Athena Detectives beschikt trouwens ook over een Nederlandse vergunning. Onze vaststellingen zijn hierdoor ook in Nederland rechtsgeldig.

Onze werkgebieden: Aalst - Antwerpen - Brugge - Brussel - Dendermonde - Diksmuide - Genk - Gent - Geraardsbergen - Hasselt - Ieper - Knokke - Kortrijk - Leuven - Lier - Lokeren - Mechelen - Oostende - Oudenaarde - Roeselare - Ronse - Sint-Niklaas - Torhout - Waregem

Vraag vrijblijvend uw offerte aan of laat een bericht na met vraag om u op te bellen en u ontvangt binnen de 24u een reactie van ons